Απομακρυσμένη διαχείριση της αυτόνομης θέρμανσης, του κλιματισμού, των φώτων ή άλλων συσκευών του σπιτιού σας, από οπουδήποτε, με το κινητό σας! Περιλαμβάνεται εξοπλισμός, εγκατάσταση και εκπαίδευση μόνο με 70€+ΦΠΑ!


ΛΗΓΕΙ ΣΕ:
ΤΙΜΗ: ΑΠΟ 70,00€ ΜΟΝΟ 5,00€
ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ: ΦΟΡΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΗ: 92.9%
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: DEALPRICE
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΘΗΝΑ

Το να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σας, δεν είναι πλέον προνόμιο λίγων στις μέρες μας, αφού η εγκατάσταση του αυτοματισμού μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο σε νέες όσο και σε παλαιότερες εγκαταστάσεις

Φανταστείτε, ποσό βολικό είναι να διαχειρίζεστε με ένα tablet ή smartphone όλες τις λειτουργίες ενός σπιτιού, από τον φωτισμό, τη θέρμανση, τον κλιματισμό έως τις πρίζες ή άλλες συσκευές.

Απλοποιήστε τη ζωή σας και παράλληλα εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα.

  • Είστε στη δουλειά σας και θέλετε οταν επιστρέψετε να βρείτε ενα ζεστό σπίτι το χειμώνα ή αντίστοιχα δροσερά δωμάτια το καλοκαίρι;

Απλά ενεργοποιήστε απο το χώρο εργασίας ή οπουδήποτε αλλού βρίσκεστε, μέσω εύχρηστης εφαρμογής του κινητού τηλεφώνου σας, την αυτόνομη θέρμανση ή αντίστοιχα τα κλιματιστικά του σπιτιού σας.

Eπίσης σας δίνετε η δυνατότητα, μεσω χρονοδιαγράμματος της εφαρμογής, όλοι οι παραπάνω αυτοματισμοί να εκτελούνται τις μέρες και ώρες που εσείς επιθυμείτε.

Και για να μην αισθάνεστε ανασφάλεια… αγοράστε τώρα το κουπόνι με μόλις 5€, κλείστε το ραντεβού και πληρώστε τη διαφορά επιτόπου, μόνο μετά την εγκτάσταση του συστήματος απομακρυσμένης διαχείρισης. (Τα 5€ αφαιρούνται απο το συνολικό ποσό και πληρώνετε 65€+ΦΠΑ αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση)