Απομακρυσμένος έλεγχος ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, από οπουδήποτε, με το κινητό σας! Περιλαμβάνεται εξοπλισμός, εγκατάσταση και εκπαίδευση μόνο με 95€+ΦΠΑ!


ΛΗΓΕΙ ΣΕ:
ΤΙΜΗ: ΑΠΟ 95,00€ ΜΟΝΟ 5,00€
ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ: ΦΟΡΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΗ: 94.7%
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: DEALPRICE
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΘΗΝΑ

Το να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σας, δεν είναι πλέον προνόμιο λίγων στις μέρες μας, αφού η εγκατάσταση του αυτοματισμού μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο σε νέες όσο και σε παλαιότερες εγκαταστάσεις

Φανταστείτε, ποσό βολικό είναι να διαχειρίζεστε με ένα tablet ή smart phone, τη λειτουργία ενός  ηλεκτρικού θερμοσίφωνα ή να βρίσκετε έτοιμο ζεστό νερό στις 6 ώρα το πρωί, χωρίς να έχετε ξυπνήσει μια ώρα πριν για να τον ενεργοποιήσετε.

Απλοποιήστε τη ζωή σας και παράλληλα εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα.

  • Είστε στη δουλειά σας και θέλετε οταν επιστρέψετε να βρείτε έτοιμο νερό για μπάνιο?

Απλά ενεργοποιήστε απο το χώρο εργασίας ή οπουδήποτε αλλού βρίσκεστε, μέσω εύχρηστης εφαρμογής του κινητού τηλεφώνου σας, τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα του σπιτιού σας.

Eπίσης σας δίνετε η δυνατότητα, μεσω χρονοδιαγράμματος της εφαρμογής, όλοι οι παραπάνω αυτοματισμοί να εκτελούνται τις μέρες και ώρες που εσείς επιθυμείτε.

Και για να μην αισθάνεστε ανασφάλεια… αγοράστε τώρα το κουπόνι με μόλις 5€, κλείστε το ραντεβού και πληρώστε τη διαφορά επιτόπου, μόνο μετά την εγκτάσταση του συστήματος απομακρυσμένης διαχείρισης. (Τα 5€ αφαιρούνται απο το συνολικό ποσό και πληρώνετε 90€+ΦΠΑ αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση)