29€ για την ανάκτηση των χαμένων δεδομένων σας (φωτογραφίες, έγγραφα κειμένου κλπ) από ένα μέσο αποθήκευσης (δίσκο, κάρτα μνήμης, USB Flash) με εγγύηση επιστροφής χρημάτων! Αρχική αξία 150€ – Έκπτωση 80%.


ΛΗΓΕΙ ΣΕ:
ΤΙΜΗ: ΑΠΟ 150,00€ ΜΟΝΟ 29,00€
ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ: 1 ΦΟΡΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΗ: 80.7%
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: DEALPRICE
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΘΗΝΑ

Ωχ! Έχασα τις φωτογραφίες μου!!! Πωπωω..ο υπολογιστής μου σταμάτησε να διαβάζει τον σκληρό δίσκο που είχα τα αρχεία μου – νομίζω κάνει και έναν περίεργο θόρυβο!!! Και τώρα; Πάνε τα αρχεία μου; Οι φωτογραφίες απο τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μου χάθηκαν;

Πριν απογοητευτείτε εντελώς σταματήστε άμεσα να χρησιμοποιείτε το δίσκο σας και αποκτήστε το κουπόνι των 29€! Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς! Ο σκληρός σας δίσκος είναι σε καλά χέρια!!!

Η προσφορά περιλαμβάνει όλες τις εργασίες για τον έλεγχο, τη διάγνωση και την ανάκτηση του διεγραμμένου υλικού από το αποθηκευτικό σας μέσο (σκληρό δίσκο εσωτερικό ή εξωτερικό, κάρτα μνήμης ή USB Flash) 

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Εάν δεν είναι δυνατή η ανάκτηση δεδομένων από το δίσκο σας,  το συνολικό ποσό του κουπονιού επιστρέφει στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι (στο λογαριασμό σας στο dealprice) και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την αγορά οποιασδήποτε άλλης προσφοράς, οποιαδήποτε στιγμή.

Αν πάλι δεν επιθυμείτε τα χρήματα να επιστραφούν στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι αλλά να επιστραφούν στην κάρτα σας, στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή στο paypal (ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε) τότε υπάρχει μια ελάχιστη χρέωση 10€ για τον έλεγχο και τη διάγνωση.

 

Για εσάς που επιθυμείτε να κάνετε ένα service – καθαρισμό στον υπολογιστή σας από ιούς ή format πατήστε εδώ και αποκτήστε με  12€ ένα service του H/Y σας (Desktop ή Laptop) που περιλαμβάνει έλεγχο και επιδιόρθωση βλάβης, καθαρισμό ιών, backup, format, εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος και συσκευών.