15€ για τον έλεγχο και την αντικατάσταση της χαλασμένης οθόνης του φορητού σας υπολογιστή μαζί με έναν έλεγχο καλής λειτουργίας του μηχανήματος, για να λειτουργεί πάντα σαν καινούργιο από το έμπειρο τμήμα service υπολογιστών του My-Shop.gr στο Μαρούσι!


ΛΗΓΕΙ ΣΕ:
ΤΙΜΗ: ΑΠΟ 50,00€ ΜΟΝΟ 15,00€
ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ: 9 ΦΟΡΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΗ: 70%
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: DEALPRICE
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΘΗΝΑ

Έσπασε η οθόνη του φορητού σας υπολογιστή; Σταμάτησε να ανάβει η οθόνη ενώ ο υπολογιστής δείχνει να λειτουργεί; Χρειάζεστε άμεσα κάποιον ειδικό να δει το πρόβλημα και να σας ενημερώσει σχετικά με την βλάβη και να την αποκαταστήσει; Γυρίσατε τις αντιπροσωπείες και σας ζήτησαν μια περιουσία για την επισκευή; Μην ανησυχείτε!!! Το My-Shop είναι εδώ με μια μοναδική προσφορά!!! Αγοράστε τώρα το κουπόνι των 15€ και αποκτήστε την υπηρεσία αποκατάστασης για την οθόνη του φορητού υπολογιστή σας αρχικής αξίας 50€ μαζί με έναν έλεγχο καλής λειτουργίας του υπολογιστή σας.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Έλεγχο και διάγνωση βλάβης.
  • Aποσυναρμολόγηση και αφαίρεση ελλατωματικού εξαρτήματος/οθόνης.
  • Εγκατάσταση του νέου ανταλλακτικού και έλεγχος λειτουργίας.
  • Διαγνωστικός έλεγχος ομαλής λειτουργίας φορητού υπολογιστή και ενημέρωση για τυχόν ελείψεις.

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος ανταλλακτικών. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, ενημερώνεστε για το κόστος. Αν συμφωνήσετε με το κόστος επισκευής, τότε και μόνο τότε προχωρούμε στην επισκευή. Αν η επισκευή δεν είναι δυνατή, ο έλεγχος πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ και τα χρήματα του κουπονιού επιστρέφονται στο «πορτοφόλι» σας. Έτσι μπορείτε χωρίς κόστος να δώσετε «μια ευκαιρία» στο φορητό σας πριν αποφασίσετε να τον αποχωριστείτε.